Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Екшън в меденруднишката болница! Побеснял баща плаши лекар, че "ще му разбие муцуната"
Автор: Екип Burgas24.bg 19:34 / 09.01.2017Коментари ()104983
© Burgas24.bg
Луд скандал стресна лекари и пациенти на болницата в най-големия бургаски комплекс "Меден рудник". Екшънът се разиграва малко след 20:00 часа на 18-и декември. От ексклузивните кадри, които ни изпрати читател на Burgas24.bg, се вижда, че причина за панаирите е отказът на медицинския екип да прегледа безплатно малко дете с температура.

Педиатър от болницата предлага на родителите два варианта за преглед на момиченцето. Първият - безплатно и по спешност, но по думите на самата лекарка, нямало индикации детето се нуждае от спешен преглед. Заради това оставал вторият вариант - да се направи частен преглед, който струва 30 лева.

Кулминацията настъпва когато бащата на детето - Калин Кирязов нахлува в кабинета на лекаря, който според неговите думи, е отказал да прегледа детето.

"Искам да ти кажа, че ще ти се случи голяма случка, маниак! Разбираш ли ме? Просто не си уцелил човека, на когото да правиш номерца. Ще ти разбия муцуната, въобще не ме интересува, дали ще дойдат ченгета - от Четвърто, Второ, Пето... Разбивам ти муцуната на секундата. Аз ти казах, че детето има температура 38,5, а ти ме връщаш. Разбираш ли, какво ти говоря, бе маниак", заплашително нарежда разгневеният баща.

Има ли някакво основание и дали реакцията на Калин е най-добрият начин да защити детето си - оставяме преценката на нашите читатели.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Ekshun-v-medenrudnishkata-bolnica-Pobesnyal-bashta-plashi-lekar-che-shte-mu-razbie-mucunata-696336
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.