Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Бивше гадже смля бургаска ученичка от бой, арестуваха го
Автор: Екип Burgas24.bg 21:00 / 16.01.2017Коментари ()21989
© Burgas24.bg
18-годишна бургазлийка беше смазана от бой от бившия си приятел днес около 16:00 часа в района около Търговската гимназия. За инцидента съобщиха за Burgas24.bg от пресцентъра на полицията. Сигналът е подаден от майката на момичето, което е прегледано в "Шокова зала" на УМБАЛ - Бургас.

Своевременно отзовалите се на сигнала служители от Пето Районно управление - Бургас открили момичето и бившия й 27 годишен приятел - Михаил С. от Бургас пред "Шокова зала". От там те били насочени към Стоматологията за консултация с дежурен стоматолог, след което 18 годишната бургазлийка се прибрала в дома си. Предстои назначаването на експертизи и освидетелстването й от съдебен лекар.

С оглед изясняване на детайли по случая спрямо 27 годишния Михаил С. е предприето полицейско задържане за срок от 24 часа, като своевременно е уведомен и дежурния прокурор от Районна прокуратура - Бургас. Двамата участници в инцидента са дали показания. Работата по установяване на свидетели и изземването на евентуални видеозаписи от камери, разположени в близост до местопроизшествието продължава от служители на Първо Районно управление - Бургас.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Bivshe-gadzhe-smlya-burgaska-uchenichka-ot-boi-arestuvaha-go-697993
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.