Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Певицата Рут Колева предизвика скандал
Автор: Екип Burgas24.bg 10:31 / 17.02.2017Коментари ()1887
©
Певицата Рут Колева предизвика поредния скандал, като този път обвини колежката си Гери-Никол, че я е прецакала за "Евровизия", пише "Телеграф". Червенокосата изпълнителка твърди, че Гери-Никол ще е нашият представител на европейския песенен конкурс, който ще се проведе в Украйна през май. Според Колева бащата на певицата е бил дал пари под масата в нейна полза.

Рут публикува и онлайн разговор с Борислав Миланов, автор на If love was a crime и на "На инат" на Поли Генова за "Евровизия". В тазгодишният конкурс е автор на песните на първо и трето място.

От чата става ясно, че в момента под номер едно е песен на Кристиян Костов. Съществувал обаче вариант продуцентът на Костов - Саня Армутлиева да не се съгласи на условията на БНТ за договор и тогава щяло да се премине към план Б - да замине вторият. 

Това към момента била Криста, но според Колева било възможно част от журито да бъде подкупено в полза на Гери -Никол, твърди Рут. Тя обяснява, че се е отказала да участва в надпреварата, тъй като се съмнява в прозрачността на избора.



Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Pevicata-Rut-Koleva-predizvika-skandal-705238
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.