Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Ето как се ремонтират градските автобуси на Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 16:26 / 16.03.2017Коментари ()5306
Всички сме виждали новите Солариси да се движат по улиците на Бургас. Колкото и да са нови обаче, като всяко превозно средство, те се нуждаят от специализирана поддръжка. В следващите няколко снимки можете да видите как се обслужват те. Било авариен или планов ремонт, чисто новите превозни средства на града изискват непрестанни грижи.

За целта още в началото на проекта "Интегриран градски транспорт" "Бургасбус" модернизира базата си. Сервизните съоръжения напълно отговарят на европейските стандарти за ремонтна и поддържаща техника. След облагородяването на депото на "Бургасбус", фирмата разполага с един от най-големите и модерни сервизи в града. Това позволява фирмата да извършва и сервизни услуги на външни клиенти.

Освен това "Бургасбус" има лиценз за извършването на годишен технически преглед. Така на едно място можете да извършите нужните ремонти и да минете задължителните процедури, за да може превозното ви средство да се движи спокойно по улиците. Предимно се обслужват автобуси, микробуси и товарни автомобили, но сервизът може да се справи и с по-малки превозни средства.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Eto-kak-se-remontirat-gradskite-avtobusi-na-Burgas-711078
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.