Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Показа ли Воля на Марешки среден пръст на избирателите си
Автор: Екип Burgas24.bg 13:01 / 22.03.2017Коментари ()21778
© Burgas24.bg
Скипрена в елече с кожички, Гергана наподобява повече фолкдива, отколкото политик
Нещо безпрецедентно е на път да се случи на 26-и март - Бургас може да вкара народен представител, чиито очи бургаските избиратели не са виждали. За цял месец кандидатите от листата на Веселин Марешки, в която се мъдрят майки, бащи, съпрузи и зетьове, не сметнаха за необходимо да се покажат веднъж пред народа, за чието доверие ще се борят тази неделя.

И докато другите партии се надпреварваха да говорят за своите приоритети и стратегии, варненският олигарх вероятно реши, че само би загубил от светлината на прожекторите. И се скри.

С това обаче не успя да потули скандала, който лъсна още при самото регистриране на бургаската листа в РИК. В нея няма нито един бургазлия! В цялата варненско-шуменска мешавица, единствената връзка с нашия регион се оказа родената в Айтос, но от години живееща във Варна, Гергана Желязкова Стефанова. Тя е едно от доверените лица на Веселин Марешки и вероятно именно по тази причина, цялата й рода е пръсната в листите за бъдещи депутати на партия ВОЛЯ.

Гергана Желязкова Стефанова е водач на листите на партия "ВОЛЯ" в Бургас и Сливен. Съпругът й Иван Стефанов Стефанов се мъдри на втора избираема позиция в листите в Благоевград и Кърджали. Майката на Гергана - Калинка Райкова Славова е втора в листата на Движение ВОЛЯ във Враца, а баща й Желязко Ганев Славов е водач на листите в Ямбол и Хасково.

И това не е всичко! Сестрата на Гергана- Деяна Желязкова Славова-Велева е втора в листата на ВОЛЯ в Добрич и четвърта в Плевен. Съпругът й Деян Пенев Велев пък е втори в най-желания и оспорван 25 МИР-София и четвърти в Стара Загора.

Колкото до Гергана Желязкова Стефанова - тя имаше една-единствена публична изява пред бургазлии през последния месец, но я направи в стил, който бургаските избиратели явно ще трябва да приемат.

Водачката на бургаската листа на Воля се появи по време на честването на 139-ата годишнина от Освобождението на България, скипрена в елече с кожички, наподобяваща повече фолкдива, отколкото политик. Тя не каза нито дума, не говори с гражданите, а и е безкрайно неразпозваема.

Медийното внимание обаче нещо не й понесе, и Гергана отправи неприлична конфигурация от пръсти към снимащите я репортери. Дали и Веселин Марешки ще покаже среден пръст на своите избиратели - предстои да разберем след 26-и март.



Още по темата: общо новини по темата: 365
18.08.2020 »
02.05.2018 »
05.05.2017 »
05.05.2017 »
05.05.2017 »
04.05.2017 »
предишна страница [ 1/61 ] следващата страница
Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Pokaza-li-Volya-na-Mareshki-sreden-prust-na-izbiratelite-si-712336
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.