Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Руска Бояджиева за транспортната схема: Тя касае жителите на Бургас, а не живущите в един блок
Автор: Екип Burgas24.bg 15:06 / 23.03.2017Коментари ()13885
© Burgas24.bg
"Готови сме за дебат. Аз не съм получавала такива сигнали. Системата е гъвкава би могла да бъде променена". Така отговори Руска Бояджиева на журналистически въпрос, породен от сигнали на граждани от Централна градска част, "Братя Миладинови" и "Лазур", които са принудени вървят дълги разстояния пеш, да се прекачват или да се возят с такси след въвеждане на новата транспортна схема, предаде репортер на Burgas24.bg.

"Транспортната схема касае не 200 човека, живеещи в един блок, а 200 000 души, живеещи в един град. Така че всички трябва да отнесем с разбиране, към това, че процесът на смяна на транспортната това е продължителен и се изисква тестване на място", заяви Бояджиева.

"Защо избягваме ходенето пеш?... Политиката на Общината, а и това е европейския модел, е да стимулира както обществения транспорт, така и обществения транспорт в комбинация с алтернативни методи на предвижване", добави още тя.

Какво още каза Руска Бояджиева вижте в нашето видео!




Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Ruska-Boyadzhieva-za-transportnata-shema-Tya-kasae-zhitelite-na-Burgas-a-ne-zhivushtite-v-edin-blok-712612
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.