Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Скандал! Уволненият Талев: Няма да позволя страхливецът Радев да си мие ръцете с мен
Автор: Екип Burgas24.bg 14:02 / 06.04.2017Коментари ()1674
© Burgas24.bg
Не може страхливи политици, които нямат доблестта да се изправят и да поемат отговорност за провалите си, да се прикриват зад мен и да си мият ръцете с мен. Това категорично заяви пред News.bg уволненият служител на правосъдното министерство Любомир Талев.

Президентът Румен Радев е разпоредил добавянето на текста за уседналост в законопроекта за българското гражданство, който предизвика обществена реакция, включително очаквания документът да бъде оспорен в Конституционния съд, ако бъде приет.

Това съобщи пред ТВ+ Любомир Талев - уволненият служител на правосъдното министерство, който беше отстранен, защото е публикувал текста на сайта на ведомството за обществено обсъждане.

Припомняме, че директорът на дирекция "Съвет по законодателството" Любомир Талев е освободен заради промените в Закона за българското гражданство и внесените с него промени в Изборния кодекс. Те са в частта "Заключителни разпоредби" и са предложени за обществено обсъждане на интернет страницата на Министерство на правосъдието. Предложението ограничаваше нашите сънародници зад граница да гласуват за парламент и за президент, ако не са живели в страната 3 месеца преди вота. Вчера правосъдният министър спря Проекта на Закон за допълнение на Закона за българското гражданство.




Още по темата: общо новини по темата: 4
12.04.2017 »
11.04.2017 »
06.04.2017 »
06.04.2017 »
Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Skandal-Uvolneniyat-Talev-Nyama-da-pozvolya-strahlivecut-Radev-da-si-mie-rucete-s-men-715671
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.