Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Бургазлията от екшъна заради хамбургерите задигнал и оборота на таксиджия
Автор: Екип Burgas24.bg 08:44 / 07.04.2017Коментари ()1334
© Burgas24.bg
В резултат на допълнителните полицейски действия на служители от Пето Районно управление - Бургас по отношение на задържания за въоръжения грабеж на служител от фирма за разнос на хамбургери, осъществен на 03/04.04.т.г., е констатирано, че криминално проявеният 30-годишен бургазлия И.Н., на 03.04.т.г. около 04.00 ч. отказал да заплати ползвана таксиметрова услуга, като откраднал сумата от 150 лв. /дневен оборот/, собственост на 30-годишния таксиметров водач, превозил бургазлията до ул. "Цар Асен" № 1. 

Установени са свидетели на престъплението, като И.Н. е задържан за срок от 24 часа. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление - Бургас, на чиято територия е извършена кражбата на оборотната сума пари. 

Припомняме, че И.Н. бе задържан със съдействието на служители от сектор "Специализирани полицейски сили" към ОДМВР - Бургас в дома му в бл. 39 в ж.к. "Лазур", като при проникване в жилището бургазлията изхвърлил пистолет през терасата си и направил опит да избяга, прехвърляйки се в балкона на съседния апартамент.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Burgazliyata-ot-ekshuna-zaradi-hamburgerite-zadignal-i-oborota-na-taksidzhiya-715789
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.