Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Вижте каква демонстрация ще правят в "Долно Езерово"
Автор: Екип Burgas24.bg 09:26 / 18.04.2017Коментари ()2910
©
Архивна снимка
Община Бургас има удоволствието да ви покани на демонстрационна дейност, която ще се осъществи на територията на квартал "Долно Езерово", с цел ограничаване на негативните последици от зачестилите през последните години наводнения. 

В рамките на събитието се предвижда да бъде изграден зелен пояс от влаголюбиви дървесни видове, който по естествен начин да спомага за неутрализиране на неблагоприятния и разрушителен ефект на природната стихия. 

Събитието е част от изпълнението на проект "RESILIENT EUROPE" ("Aдаптивна Европа"), който се осъществява с финансовата подкрепа на програма за междурегионално сътрудничество URBACT III, съфинансирана от Европейския съюз, в който Община Бургас си партнира с 10 европейски града, обединени от общата цел да се подобри "гъвкавостта" и способността на градовете да реагират и да се адаптират към съвременните предизвикателства, свързани с климатичните промени, социалното сближаване, градската среда.

Събитието ще открие Руска Бояджиева, зам.-кмет "Европейски политики, околна среда" към Община Бургас на 19.04.2017 г. от 11:00 ч. в градинката пред църква "Рождество Богородично" на ул. "Петко Д. Петков" в квартал "Долно Езерово".



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Vizhte-kakva-demonstraciya-shte-pravyat-v-Dolno-Ezerovo-717762
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.