Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Бургазлии ще изпробват сами най-новите модели електрически автомобили
Автор: Екип Burgas24.bg 09:40 / 21.04.2017Коментари ()3567
©
На 22 април, Деня на Земята, от 11 часа в Морски център Магазия 1 за жителите на Бургас се организира първата по рода си е-drive Академия. Целта на инициативата е да се представи пред широка публика, що е то изцяло безвредно градско шофиране, да отговорим на въпросите на хората, какво представлява електрически или хибриден автомобил, как се произвеждат батериите на автомобилите и най-вече как се рециклират. 

В рамките на академията участниците ще имат възможност да видят и изпробват сами някои от най-новите модели електрически автомобили Volkswagen: e-Golf, e-up, Golf GTE и Passat Variant GTE. Академията е с вход свободен, а всички, взели участие, ще получат сертификат за преминато обучение по "Мобилност в бъдеще време."

В подкрепа на активната политика на Община Бургас за опазване на околната среда, в деня на събитието ще бъде предоставен един електрически автомобил - e-Golf (с нулеви вредни емисии и до 300 км пробег с едно зареждане) безвъзмездно за нуждите на общинската администрация за период от две седмици.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Burgazlii-shte-izprobvat-sami-nai-novite-modeli-elektricheski-avtomobili-718558
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.