Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Бургаски тийнейджър се натъкна на палавата майка на съученик в сайт за проститутки
Автор: Екип Burgas24.bg 12:50 / 02.05.2017Коментари ()24744
© Burgas24.bg
Бургазлия разконспирира жена, че предлага секс за пари в сайтове за запознанства. Палавата бургазлийка била майка на съученик на неговия племенник. Тийнейджърът се натъкнал на разкрепостената родителка, докато се ровил в розовите интернет страници.

Burgas24.bg публикува сигнала до медията с минимални корекции:

"Нека повечето хора знаят за нея. Накратко - мой племенник учи в "Гео Милев" - Бургас. И като всеки млад тийнейджър хормоните ги гонят, но изненадата била, че видял в сайта за запознанства майката на негов приятел, също ученик в "Гео Милев". Не можел да повярва. Чудел се от къде все има пари приятеля му след като майка му не работи, а живее на семейни начала с друг мъж, който е един обикновен работник. Моля разпространете това нека хората знаят за нея, че е измамничка. Като я види човек едва ли някой ще се усъмни в нея. Доколкото съм уведомен през повечето време е в Бургас, а през лятото е в Несебър и дава стаи под наем. Представете си каква наглост. Нищо против сайтовете, но да лъже така и да мами и мъжа си... предполагам, че го прави от много време. Вие решете как да го коментирате, но трябва да се знае и да се пазят от тази жена. После мъжете са виновни. Тези снимки ми ги даде моя племенник. То да е някоя хубава, ще й бъде простено, ама само я вижте - ходи като селянка, прави се на невинна, а в същност е една голяма лъжкиня и манипулаторка", гласи сигналът до Burgas24.bg.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Burgaski-tiineidzhur-se-natukna-na-palavata-maika-na-suuchenik-v-sait-za-prostitutki-720701
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.