Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Ридаеща пловдивчанка описа нечовешка жестокост, оставила я без думи
Автор: Екип Burgas24.bg 12:59 / 13.05.2017Коментари ()2172
© Google
Ул. "Петър Шилев"
Ридаеща жена се свърза с Plovdiv24.bg, за да изкаже възмущението си от онова, което е споходило нею и нейното семейство. Какъв точно е случаят?

Прочетох една ваша статия и реших да се свържа с вас. Става дума за опасна и бързо действаща отрова насред улица в Пловдив. Живеем в Пловдив на ул. "Петър Шилев" срещу Захарна фабрика. На 23 април излязох да разходя кучето си - Стела, прекрасен лабрадор ретривър, който след броени дни трябваше да стане на 5 годинки. Малко по-късно започнаха силни конвулсии, страшни мъки, пяна от устата. 

Почина през нощта във ветеринарна клиника. Лекарите, които положиха всички усилия да я спасят, казаха, че става въпрос за ланат. Явно някой иска да трови бездомните кучета, но по тези улици минават и деца и може да стане още по-страшно. Отидохме в полицията, където чухме: "Ами какво да направим?". Записаха си данните ни и нищо повече не се случи. Нямам думи, потресена съм от жестокостта на хората!


Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Ridaeshta-plovdivchanka-opisa-nechoveshka-zhestokost-ostavila-ya-bez-dumi-722875
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.