Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Шефът на затвора в Белене позволи на пандизчия да се разкарва сам с полицейска кола, стана беля
Автор: Екип Burgas24.bg 13:20 / 11.07.2017Коментари ()1727
©
Вчера в 19.25 часа на телефон 112 е получен сигнал, за това, че в град Белене е блъснат велосипедист. Произшествието е посетено от полицейски екип. Установяват, че велосипедистът - 71-годишен, има 1.57 промила алкохол в издишания въздух. Другият участник в ПТП-то е напуснал местопроизшествието. В последствие е установен и вторият участник в инцидента - автомобил със специален режим на движение "Форд транзит", управляван от 38-годишен лишен от свобода, излежаващ присъда в затвора в Белене, без придружител. 

Водачът, движейки се с несъобразена скорост по улица "Патриарх Евтимий" в Белене, е навлязъл в лентата за насрещно движение и е блъснал велосипедиста, след което е напуснал мястото на ПТП-то. На водача са направени проби за алкохол и употреба на наркотични вещества, като същите са отрицателни. На участниците в ПТП-то са съставени актове по ЗДВП и е издаден протокол за ПТП.

Според "Блиц" началникът на затвора в "Белене" Павлин Камбуров е издал специална заповед въпросният пандизчия да напусне мястото за лишаване на свобода с полицейски автомобил, и то без придружител. Това действие е в пълен разрез със закона.


Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Shefut-na-zatvora-v-Belene-pozvoli-na-pandizchiya-da-se-razkarva-sam-s-policeiska-kola-stana-belya-734432
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.