Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Бургазлия пита: Колко струва Спешната помощ в УМБАЛ "Дева Мария"?
Автор: Екип Burgas24.bg 13:49 / 19.07.2017Коментари ()9980
©
Колко струва Спешната помощ в УМБАЛ "Дева Мария" и как едно бургаско семейство плати 125 лева за счупената ръка на 7-годишното си дете? Това иска да разбере Павел С., който разпространи в социалната мрежа касовата бележка за полученото медицинско обслужване.

"Вижте колко струва Спешна помощ при счупване на ръка на дете на 7 години в дежурен спешен кабинет в УМБАЛ Дева Мария- Бургас. "Благодаря" на българското здравеопазване и на всички досегашни министри , "благодаря", че си плащам здравните осигуровки и децата ми получават адекватна здравна помощ", гневи се бащата на детето.

Проверка на Burgas24.bg установи, че мъжът е сигнализирал Министерството на здравеопазването, РЗИ и ръководството на болницата за случая.

"От МЗ получих отговор, че чакат становище на Изпълнителна агенция "Медицински одит" (ИАМО). От РЗИ Бургас и Дева Мария, ни дума, ни вопъл, ни стон. Така че съм в очакване да разбера как от ИАМО, ще защитят колегите си от УМБАЛ Дева Мария! Разбира се, ще споделя решението им, за да се знае", категоричен е бургазлията.

Burgas24.bg предоставя на засегнатите страни правото на отговор!



Още по темата: общо новини по темата: 2
24.08.2017 »
19.07.2017 »
Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Burgazliya-pita-Kolko-struva-Speshnata-pomosht-v-UMBAL-Deva-Mariya--735963
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.