Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Забравете тези три навика и ще започнете да сваляте килограми скорострелно
Автор: Екип Burgas24.bg 10:05 / 12.08.2017Коментари ()1674
©
Всеки от нас има своите навици, свързани с храненето, някои от които са сред малките удоволствия в живота ни. Вероятно не можем да изядем банан без фъстъчено масло върху него или обядваме по-късно през деня. Макар тези конкретно да не крият никакви рискове, други могат да осуетят усилията ни да свалим излишното тегло. 

Диетологът Джесика Кордин от Ню Йорк казва, че отслабването е като оркестър - всичко трябва да бъде на правилното място в точното време, предава tialoto.bg. От кои навици е добре да се откажем, ако искаме да премахнем излишните килограми? 

1. Не пропускаме ежедневната чаша вино 

Доказано е, че консумацията на малко количество вино е полезна за здравето, но е доказано също така (от практиката), че вкъщи наливаме доста повече. Би трябвало една бутилка от 750 мл да ни стигне за 5 дни, ако пием само по една чаша всяка вечер. 

2. Пропускаме хранения 

Разбираемо е. Понякога е много натоварено на работа и забравяме за обяда. Това обаче може сериозно да навреди на усилията да отслабнем, най-вече защото прегладняваме и преяждаме вечер. 

3. Обичаме сметаната и захарта в кафето 

Тези съставки правят вкуса на кафето невероятен, или поне за някои хора, но те също са във вреда в борбата с теглото. Ако не можем да се откажем от тях изцяло, да опитаме да намалим количеството им, тъй като отнема време, преди вкусовите рецептори да се приспособят.


Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Zabravete-tezi-tri-navika-i-shte-zapochnete-da-svalyate-kilogrami-skorostrelno-740467
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.