Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Добрата новина: Съдбата на бургаската балерина трогна България, събраха необходимата кръв!
Автор: Екип Burgas24.bg 11:47 / 31.08.2017Коментари ()14280
©
Събрана е кръвта, необходима за спасяването на живота на бургаската балерина Марина Змеева, съобщиха от Държавна опера - Бургас.

От сърце ви благодаря за помощта, която ни оказвате! Благодарение и на вашите усилия кръвта, необходима за първите няколко дни за нашата Марина, да е вече събрана. Това е информация, която имаме от нейните роднини. Ще ви държим в течение дали ще има нужда от нова акция за кръводаряване. Искрено се надяваме хубавата вест за подобряване на състоянието на Маринка да изпревари подобна нужда!

Ще запазим телефоните на всички, които изявиха желание да дарят кръв, но не се намират в района на русенската болница, където е настанена Марина. При нужда, ще се свържем с тях и ще им осигурим транспорт.

Искрено ви благодаря и на вас заради това, че се отзовахте с помощ и сте толкова загрижени за нашето момиче! От цялото си сърце, съобщиха от Бургаската опера.


Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Dobrata-novina-Sudbata-na-burgaskata-balerina-trogna-Bulgariya-subraha-neobhodimata-kruv-744167
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.