Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Ето как съдът наказа Марийка, причинила лека телесна повреда на две медицински лица
Автор: Екип Burgas24.bg 15:04 / 01.09.2017Коментари ()2245
© Burgas24.bg
Наложиха пробационни мерки на 43-годишната Марийка Димитрова Сливен. Тя трябва задължително да се регистрира по настоящ адрес и два пъти в седмицата да се среща с пробационен служител или с определено от него длъжностно лице за срок от 6 месеца. През същия период Димитрова трябва да полага и поправителен труд, като ще бъдат удържани и 10% от нейното възнаграждение.

Мария Димитрова не е оспорила обвинението и е признала вината си за това, че на 13 август 2017 г. в Спешно отделение на МБАЛ "Д-р Иван Селимински" в Сливен, причинила лека телесна повреда на дежурната медицинска сестра, по време на изпълнение на службата й. Димитрова е признала вината си и за това, че на горепосочента дата и място е причинила лека телесна повреда на лекар ординатор по време на изпълнение на службата му. Това е престъпление по чл.131, ал.2, т.4, ер. чл.130, ал.2 от НК.

Споразумението, което е одобрено от Районен съд - Сливен, е окончателно, не подлежи на обжалване и има силата на влязла в законна сила осъдителна присъда.


Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Eto-kak-sudut-nakaza-Mariika-prichinila-leka-telesna-povreda-na-dve-medicinski-lica-744484
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.