Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Ветко Арабаджиев спечели апетитна обществена поръчка
Автор: Екип Burgas24.bg 21:07 / 13.09.2017Коментари ()2212
©
Фирма "ВГ" АД на Ветко Арабаджиев спечели обществената поръчка за хотелско настаняване на ръководителите на делегациите и техните придружители по време на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз.

Фирмата е собственост на Арабаджиев, а в Борда на директорите влизат жена му Маринела и дъщерите им Александра и Златомира.

Предложението на фирмата на Арабаджиев е за 217,12 лева без ДДС за нощувка със закуска. За поръчката от 1808 нощувки в размер на 430 249,76 лева с включена закуска, туристически данък и ДДС.

Общо три компании са подали документи за участие в поръчката. Освен фирмата на Арабаджиев в конкурса са участвали "ОССМО" АД и "Аргус Травел Интернешънъл" ЕООД, като последната е била отстранена заради документи с невярно съдържание.

В ценовото предложение на "ОССМО" има несъответствия, като фирмата е подала невярна и подвеждаща информация, за да докаже, че отговаря на условията. "ОССМО" е предложила два пъти по-ниска цена за настаняване в 5-звезден хотел, а посочените от фирмата хотели са декларирали, че отказват да предоставят услугите при тези условия. Така участникът е отстранен и поръчката отива при Ветко Арабаджиев.



Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Vetko-Arabadzhiev-specheli-apetitna-obshtestvena-poruchka-746674
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.