Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
51 автори взеха участие в първото издание на Националния конкурс за поезия в Несебър
Автор: Екип Burgas24.bg 15:45 / 19.09.2017Коментари ()1353
©
51 автори от цялата страна взеха участие в първото издание на Националния конкурс за поезия, който Община Несебър обяви в чест на празника си 15 август.

Произведенията, които ще се борят за наградите от първото издание на конкурса са 68. Резултатите предстои да бъдат обявени до края на септември - в навечерието на Деня на музиката и поезията, а номинираните автори ще бъдат отличени на тържествена церемония.

Стихотворенията, отличени в конкурса, ще бъдат качени на официалния интернет сайт на Община Несебър - www.nesebarinfo.com, както и във фейсбук страницата ShareNessebar. Предвижда се и издаването на алманах, в който да бъдат публикувани текстовете на номинираните и участници в конкурса.

Организаторите си запазват правото да публикуват, филмират, записват и разпространяват произведенията на номинираните участници в конкурса, без да заплащат права и обезщетения.



Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/51-avtori-vzeha-uchastie-v-purvoto-izdanie-na-Nacionalniya-konkurs-za-poeziya-v-Nesebur-747758
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.