Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Гнусни сцени пред детенце! Свекърва преби снаха си, иска да я нае*е с метлата
Автор: Екип Burgas24.bg 15:56 / 21.09.2017Коментари ()107977
©
"Мога да те нае*а с метла, ако искаш! Понеже си неудовлетворена и нямаме вибратори", крещи свекърва на младата си снаха, върху която по-късно буквално се нахвърля. След това започва да къса дрехите на момичето и я съблича гола. Свекървата спуква от бой младата си снаха пред погледа на малкото си внуче. Драмата се разиграва в жилището на семейството.

"Мнение? Споделете! Нека го видят повече хора и някой да вземе мерки! Побой пред очите на детето. Клипът ми беше пратен и нямам информация" е само едно от мненията в социалната мрежа Фейсбук, където клипът бе качен.

"Аз съм потресена!!! Как може такова нещо особено пред очите на детето??? Интересно ми е този "баща" ако може да се нарече такъв с каква цел стои и снима??? Вместо да снима ако държи на жена си и детето си да се намеси или най малкото да ги махне от тази не нормална жена!!!! Ужас.. Просто думи нямам", казва друг потребител на мрежата.




Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Gnusni-sceni-pred-detence-Svekurva-prebi-snaha-si-iska-da-ya-naee-s-metlata-748248
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.