Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Живко Табаков е номиниран за председател на ДБГ
Автор: Екип Burgas24.bg 17:59 / 23.09.2017Коментари ()2075
©
Председателят на постоянната комисия по туризъм в Общинския съвет в Бургас Живко Табаков е сред номинираните за председател на Движение България на гражданите. 

Четвъртото национално събрание на "Движение България на гражданите", на което ще бъде избран нов лидер на партията, ще се проведе на 30 септември от 13:00 часа в Интер Експо център в София. 

Освен Табаков номинирани още са Меглена Кунева, Богдана Станоева, Даниел Вълчев, Димитър Делчев, Димитър Танев, Найден Зеленогорски, Стефан Вълков, Стефан Марков и Стоян Грозев. 

Изслушване на кандидатите, което ще се излъчи пряко във фейсбук страницата на ДБГ, ще се проведе на 28 септември от 12,30 часа. Те ще отговарят и на въпроси от членовете на ДБГ в страната.

Живко Табаков е общински председател и заместник областен координатор на ПП "Движение България на гражданите", един от най-активните в партията. Общински съветник от Реформаторски блок в ОбС - Бургас. Председател на Постоянната комисия по туризъм към ОбС - Бургас и член на Консултативния съвет по туризъм към кмета на община Бургас.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Zhivko-Tabakov-e-nominiran-za-predsedatel-na-DBG-748518
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.