Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Помните ли трагичната история на Иван от "Меден рудник"? Ето какво се случи, когато се срещна със здравния министър, да му изплаче болката си
Автор: Екип Burgas24.bg 11:51 / 16.10.2017Коментари ()9301
© Burgas24.bg
Вероятно помните трагичната история на Иван Колев от бургаския ж.к. "Меден рудник", който близо година търси истината за съпругата Бонка, загинала нелепо в ръцете на доктор Здравко Димитров от "Лайф Хоспитал". За случая му Burgas24.bg разказа още през юни. 

В търсене на справедливост, през миналата седмица възрастният мъж се срещна със здравния министър проф. Николай Петров. Днес в сутрешния блок "Здравей, България" по Нова телевизия министърът разказа с подробности, как докато е изслушвал вдовеца, се наложило да окаже първа помощ на колабиращ мъж.

"Бях в сградата на министерството, изслушвах бургазлията от ж.к. "Меден рудник", който бе писал жалба. Съпругата му е починала, след като е била лекувана в различни болници. В този момент погледнах през прозореца и видях линейка пред входа. Попитах какво правят там и ми казаха, че има пациент, на който оказват помощ. Аз съм реаниматор и се включих, за да помогна на колегите. Нямаше сърдечна дейност. Закарахме го до ВМА", разказа проф. Петров. 


Междувременно Burgas24.bg научи, че по време на посещението си в София, Иван Колев се е срещнал още с говорителя на главния прокурор Румяна Арнаудова и още няколко институции. 

Има ли развитие в борбата му за справедливост - очаквайте само в Burgas24.bg!





Още по темата: общо новини по темата: 3
18.10.2017 »
10.07.2017 »
26.06.2017 »
Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Pomnite-li-tragichnata-istoriya-na-Ivan-ot-Meden-rudnik-Eto-kakvo-se-sluchi-kogato-se-sreshtna-sus-zdravniya-ministur-da-mu-izplache-bolkata-si-752920
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.