Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Бургазлия: Неизвестен стреля по мен и отпраши за "Меден рудник“, помогнете ми да го докажа!
Автор: Екип Burgas24.bg 15:02 / 19.10.2017Коментари ()21417
© Burgas24.bg
Шофьор на Пежо 407 стреля по мен и автомобила ми, след това отпраши за "Меден рудник". Това заяви ексклузивно пред Burgas24.bg бургазлията Николай Нанков. Чрез нашата медия, младият мъж се надява случаят да стигне до колкото се може повече хора и да се намерят очевидци, които да потвърдят думите му.

Екшънът се разиграва около 15:30 часа на 17-и октомври след кръговото на "Трапезица", малко преди моста "Владимир Павлов". Николай твърди, че е подал сигнал в полицията, но до момента няма предприети действия. Наш репортер се свърза с пресцентъра на МВР-Бургас, предстои да получим повече информация около случая.

"С нищо не съм предизвикал агресията на този човек. На два пъти ми сече пътя, аз си свалих стъклото и го попитах защо го прави. Тогава той се наведе, изкара пистолета и стреля по дясното ми стъкло 4-5 пъти. Ако има свидетели на случилото се, нека се свържат с мен, анонимността им е повече от гарантирана", заяви Нанков. 

Burgas24.bg ще следи случая и призовава всеки, който разполага с информация за инцидента, да се свърже с нас!




Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Burgazliya-Neizvesten-strelya-po-men-i-otprashi-za-Meden-rudnik-pomognete-mi-da-go-dokazha-753669
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.