Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Двама с качулки смазаха от бой общинска съветничка посред бял ден във Велинград!
Автор: Екип Burgas24.bg 16:28 / 26.10.2017Коментари ()2704
©
Общинската съветничка от Велинград Екатерина Каферинова е била пребита на излизане от сесията на местния общински съвет, научи "24 часа". Информацията бе потвърдена от говорителя на полицията Мирослав Стоянов, който съобщи, че сигналът за нападението е бил получен около 11 ч. в четвъртък. Каферинова е отивала към колата си, когато е била пресрещната от двама мъже с качулки, които са я нападнали и са й нанесли множество удари в главата, след което избягали. Пострадалата е със счупена челюст и травми по лицето. 

Окървавена, общинската съветничка е била откарана в местната болница, където й е оказана медицинска помощ. Състоянието и е сравнително добро, като нараняванията й са в областта на лицето. Полицията във Велинград издирва нападателите, като се работи по две версии. Първата, че побоят е извършен във връзка с работата на Каферинова като общински съветник, а втората, че се касае за нападение, свързано с бизнеса и личния живот на пострадалата.

Екатерина Каферинова е най-дългогодишният общински съветник във Велинград. Тя е от БЗНС. Още в зората на демокрацията Каферинова бе един от лидерите и лицата на СДС и земеделците във курортната община. Това не е първото посегателство към нея. Преди около 10 г. бе подпалена от неизвестни извършители новата й кола. Авторите на палежа тогава не бяха разкрити.


Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Dvama-s-kachulki-smazaha-ot-boi-obshtinska-suvetnichka-posred-byal-den-vuv-Velingrad-755054
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.