Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Милен, откраднал самоличността на баба си, за да измъкне пари от наивни мъже, сега я ползва, за да излезе от ареста!
Автор: Екип Burgas24.bg 16:20 / 17.11.2017Коментари ()3352
© Burgas24.bg
Далите пари мъже на красивата Мария, трябва да се чувстват още по-прецакани. Освен финансовата загуба, която са претърпели, фактът че Мимето всъщност е нисък, пълничък с очила и оредяла коса мъж, би ги разбило. 

Милен Стойчев буквално взел самоличността на своята баба Марийка. Осъвременил името й, като премахнал Й от него, сложил привлекателна снимка и създал перфектната примамка за загорели мъже в мрежата. За последните 6 години 38-годишният бургазлия имал едва месец трудов стаж, стана ясно по време на съдебното заседание, предаде репортер на Burgas24.bg.

А и за какво му е - от 2014-а досега измамил близо 100 човека под претекст, че е изпаднала в нужда млада жена, живееща в Гърция. Така спечелил поне 40 хил. лв. 

Милен живее заедно с баба си в центъра на Бургас. Възрастната дама е с типични за нейните набори заболявания - страда от диабет и високо кръвно налягане. Здравословното й състояние и нуждите от грижи, които внукът й полага, бе един от мотивите на защитата на Стойчев за по-лека мярка за неотклонение. След ареста на 38-годишния бургазлия баба му се свързала с разследващите и им предала банкова карта, за която се предполага, че има отношение към престъпленията. 

Милен промълви единствено, че иска да бъде пуснат под домашен арест или с подписка. Съдът обаче не се трогна и го остави в ареста. Той не пожела да застане пред журналистите и категорично отказа да дава изявления.






Още по темата: общо новини по темата: 4
09.02.2018 »
07.02.2018 »
17.11.2017 »
17.11.2017 »
Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Milen-otkradnal-samolichnostta-na-baba-si-za-da-izmukne-pari-ot-naivni-muzhe-sega-ya-polzva-za-da-izleze-ot-aresta-759107
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.