Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Красива бургазлийка представя България на международен конкурс за омъжени дами
Автор: Екип Burgas24.bg 11:20 / 23.11.2017Коментари ()6675
©
Бургазлийката Станислава Андреева, която в началото на годината бе избрана за "лице на публиката" в конкурса Мисис Бургас, е сред претендентките за международния конкурс и единствената българка в него.

Събитието е организирано от Агенция Интерсаунд с президент Ирина Папазова. В журито ще вземат участие международни директори, модни специалисти и рекламодатели, победителки в конкурса от минали издания.

В едноседмичния престой на участничките в България е предвидено разглеждане на исторически забележителности - Рилския манастир, старинното Банско, посещение на Парка на танцуващите мечки, създаден от Бриджит Бардо, Парад на нациите, Талант шоу, брифинг по въпросите на екологичната кауза и много други.

Финалът на конкурса е на 24-и ноември в София. Той ще премине в няколко тура: Атрактивно откриване в Еко-костюми, представяне в национални носии, тур на талантите, тур в бални рокли и награждаване.

Идеята на форумът е популяризирането на България като туристическа дестинация, на екологичните проблеми на планетата, приятелството между различните държави на основата на красотата и толерантността.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Krasiva-burgazliika-predstavya-Bulgariya-na-mezhdunaroden-konkurs-za-omuzheni-dami-760138
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.