Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Тормозена бургазлийка извика полиция, насилникът й и баща му нападнаха униформените
Автор: Екип Burgas24.bg 10:35 / 11.12.2017Коментари ()5789
© Burgas24.bg
В събота около 20.50 часа в Четвърто Районно управление - Бургас е получено съобщение от 31-годишна бургазлийка за това, че живеещият на семейни начала с нея в апартамент в бл. 43 в к-с "Меден Рудник" - Ц.П., 31-годишен от Бургас, редовно я тормозел психически и физически. Жената търсела съдействие за извеждане от обитавания апартамент на малолетното й момченце, което е на възраст около 3 години, тъй като се притеснявала за здравето и живота му.

Отивайки на адреса полицейските служители са посрещнати от видимо пияния Ц.П., който отказал да предаде детето и започнал да сипе заплахи и обиди по служителите на реда. Към агресивното му поведение се присъединил и баща му - А.П., 58-годишен, който ритнал в левия крак единия от полицаите, а след това затръшнал входната врата, удряйки в областта на дясната предмишница втория полицай.

Предприети са действия по неутрализиране на Ц.П. и А.П., които са отведени в Четвърто Районно управление - Бургас и задържани за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Tormozena-burgazliika-izvika-policiya-nasilnikut-i-i-bashta-mu-napadnaha-uniformenite-763336
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.