Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
"20 въпроса за изкуството" задават в Музикалното училище
Автор: Екип Burgas24.bg 09:43 / 12.12.2017Коментари ()1558
©
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Интерактивната игра "20 въпроса за изкуството" се завръща тази седмица на сцената на Националното училище за музикално и сценично изкуство "Проф. Панчо Владигеров".
Форматът, който стартира през миналата година, успя да заеме специално в календара на творческите изяви на училището по изкуства.

Тук главна роля е отредена на публиката. Изпълнители и зрители ще имат възможност да се забавляват заедно с нови интелектуални предизвикателства в областите "Музика", "Танцово изкуство" , "Литература", "Изобразително изкуство" и "Театър и кино". По атрактивен начин въпросите от различните области на изкуството ще бъдат илюстрирани с видеоматериали или с живи изпълнения.

Зрителите ще станат част от нещо живо, истинско и емоционално. В поредното предизвикателство на училището по изкуства ще бъдат забъркани имената на Бела Барток, Золтан Кодай, Антонин Дворжак, Берджих Сметана, Франц Шуберт, Имре Калман и Любомир Пипков. В спор ще влязат Здрава Каменова, Елин Рахнев, Димитър Бежански и Яна Язова. В надпреварата ще се намеси и творчеството на Шекспир, Чайковски и Кандински, както и изкуството в Древен Египет и Япония.

А какво се случва в лондонския театър "Палас Тиътър" - отговорът на този и на още много въпроси ще научите , ако станете част от интерактивната игра "20 въпроса за изкуството".

Поредицата "20 въпроса за изкуството" се осъществява в рамките на проекта "На концерт в сряда". Тази сряда 13 декември от 18 часа в Концертната зала на Националното училище за музикално и сценично изкуство "Проф. Панчо Владигеров", вход свободен.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/20-vuprosa-za-izkustvoto-zadavat-v-Muzikalnoto-uchilishte-763529
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.