Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Навръх Нова година: Мъже вадят ножове в центъра на Бургас, какво се опитват да направят?
Автор: Екип Burgas24.bg 17:17 / 01.01.2018Коментари ()12890
© Burgas24.bg
Двама млади мъже вадят ножове и режат предпазна лента в центъра на Бургас. Действието се развива 40 минути след настъпването на новата 2018-а година, а кадрите бяха изпратени до Burgas24.bg от лидера на ОЗБГ Стефан Петров.

На тях се вижда как въпросните младежи режат част от лентата с малък нож, след това единият вади внушителен нож и довършва останалата. Каква е целта на самото занимание - така и не става ясно от видеозаписа. Ето как Стефан Петров коментира случилото се:

"Това се случва в новогодишната нощ в центъра на град Бургас. Същия този център, в който преди дни две циганки извадиха нож на млади български момчета, а след това тези две циганки се спречкаха с две други български момичета, едното, от които е било бременно. Благодарение на кмета и общинските съветници, град Бургас е най-добрият град за крадене, тоест за живеене. Извиняваме се за объркването! Също така е прекрасна среда за развъждането на престъпни цигански индивиди, корумпирани служители, затриване на образование и здравеопазване, толериране на мафиоти и гамени, но да не забравяме, че институциите в град Бургас работят за обслужването на нечии интересни, но не и да са в помощ на обществото".



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Navruh-Nova-godina-Muzhe-vadyat-nozhove-v-centura-na-Burgas-kakvo-se-opitvat-da-napravyat-766974
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.