Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Необезопасена арматура стърчи по "Богориди", бургазлийка си изпати лошо
Автор: Стиляна Божидарова 16:44 / 07.01.2018Коментари ()12544
Любимият за разходки на бургазлии бул. "Алеко Богориди", където в момента усилено текат ремонтни дейности, се е превърнал в минно поле, осеяно с капани, необезопасени арматури и стърчащи железа.

Преминавайки по него, трябва да отваряш очите си на четири, ако не искаш да се осакатиш. За това предупреждава читател на Burgas24.bg, който току-що е станал свидетел на много неприятна случка.

Буквално преди минути бургазлийка е заклещила крака си в необезопасена арматура, опитала се да запаси равновесие, но в крайна сметка е паднала много лошо. 

"Вследствие на падането жената остана без въздух, цялата почервеня и за около минута не можеше да диша. Помогнахме й да се възстанови, за щастие няма счупвания или сериозни наранявания", съобщава нашият читател. 

Той допълва, че не изпраща снимките от се
© Burgas24.bg
Стърчащата арматура по "Богориди" може да предизвика сериозни инциденти
ирджийска гледна точна, а има за цел да привлече внимание върху проблема.

"От всякъде стърчат железа, всеки може да пострада. Това със сигурност не е първият подобен случай. Затрупахме арматурата с камъни, но е необходимо да се вземат по-адекватни мерки". 

"Надявам се да дадете гласност как се правят ремонтите в Бургас и то на "Богориди", където непрекъснато е пълно с хора", добавя будният гражданин.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Neobezopasena-armatura-sturchi-po-Bogoridi-burgazliika-si-izpati-losho-768017
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.