Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
"Простреляният" циганин нямал трудов договор, хванали го да краде от цеха за дограма
Автор: Екип Burgas24.bg 18:27 / 10.01.2018Коментари ()8451
© Burgas24.bg
23-годишният циганин Рачо, който вдигна полицията на крак, твърдейки, че шефът му го е прострелял в главата, в крайна сметка няма нямал трудов договор с фирмата. Това разкриха за Burgas24.bg от полицията.

Припомняме, че днес около 15:45 часа е получено съобщение за инцидент, възникнал в района на цех за дограма и стъклопакети, разположен край домостроителния комбинат. Подалият сигнала 23-годишен бургазлия се представил за бивш работник във фирмата, като по думите му 42-годишният му бивш работодател Стойчо Попов го прострелял. 

Рачо е откаран за преглед в болница, като са констатирани две малки наранявания /едното в областта на брадичката, а второто в тялото/, които е възможно да са получени при прострелване с въздушно оръжие със сачми. 

От допълнителните полицейски действия е установено, че 23-годишният мъж не е бил на трудов договор във фирмата. След спречкването заявил, че е прострелян, но към момента подобни обстоятелства не се установяват. По думите на Попов, циганинът е хванат да краде от цеха за дограма. 

Двете наранявания са повърхностни, като няма доказателства към момента, че са вследствие на прострелване. Предстоят множество процесуално - следствени действия по образуваното досъдебно производство, сред които изземване на видео записи от камерите в района на цеха, разпити на очевидци и др.



Още по темата: общо новини по темата: 2
10.01.2018 »
10.01.2018 »
Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Prostrelyaniyat-ciganin-nyamal-trudov-dogovor-hvanali-go-da-krade-ot-ceha-za-dograma-768621
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.