Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Голям скандал назрява около меденруднишката болница! Ето какво изнерви съседите на "Бургасмед"!
Автор: Екип Burgas24.bg 17:05 / 11.01.2018Коментари ()22861
©
Бургазлийка алармира Burgas24.bg за сериозен проблем, който изнервя живущите в района на болница "Бургасмед" в "Меден рудник". По думите й няколко дни паркингът в двора на лечебното заведение е платен. Пациентите обаче логично не желаят да се бръкнат в джоба и оставят колите си на местата, на които обичайно паркират обитателите на съседните блокове.

Ето какво пише в сигнала до Burgas24.bg:

"Искам да подам сигнал за нарастващ огромен проблем в "Меден рудник", около новата болница - "Бургасмед".

От няколко дни, паркингът вътре в болницата е станал платен, в резултат на което всичките пациенти на болницата, а вероятно и персонал, вече масово паркират навън, извън оградата на болницата. Зависи от времето през деня, в което минавате оттам.

В резултат на това, всички, които живеем около болницата, вече сме изключително затруднени да намерим място за паркиране около нашите блокове, т.к. преди паркирахме там само живущите, а сега там паркират всички, които ползват болницата, т.к. явно на хората не им се плаща вътре в двора на болницата за място.

Абсолютно безобразие е, да се изнудват хората да плащат паркинг в болницата, и в същото време да заемат нашите места. В крайна сметка те са за часове или дни в болницата, а ние постоянно живеем там. Какво да правим, и как и къде да паркираме?"
, пише до Burgas24.bg Диана Алексова.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Golyam-skandal-nazryava-okolo-medenrudnishkata-bolnica-Eto-kakvo-iznervi-susedite-na-Burgasmed--768824
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.