Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Наближава крайният срок да кандидатствате за инициативата "Да дарим възможност"
Автор: Екип Burgas24.bg 13:47 / 24.01.2018Коментари ()2633
©
На 31 януари 2018 г. изтича срока за кандидатстване по проект "Да дарим възможност" на Ротари клуб Бургас - Пиргос. Инициативата се реализира от няколко години в изпълнение на мисията на клуба за подкрепа на младите таланти на Бургас.

Проектът цели да се подобрят средата и условията за реализация на децата и младежите в училищна възраст до 19 години, които са организирани в клубна дейност по интереси, като им се осигурят по-големи възможности за развитие и изява.

Целевите области за подкрепа са: точни науки, изкуства, хуманитарни науки, спорт.

Възможни направления на подкрепа са: разходи за технологично оборудване, обзавеждане; ремонт на материално-техническа база; разходи за участие в конкурси и състезания; разходи за материали, прототипи, екипи, консумативи; хонорари на преподаватели (специалисти, различни от постоянно ангажирания ръководител); реклама.

През 2017 г. подкрепа по проекта получиха Вокална група "Нестинарка" към СУ "Добри Чинтулов, Школата по керамика и пластика към СУ "Иван Вазов", Школата по комикс към ЦПЛР - Бургас, Танцова школа "Дюн" и Клуб "Млад учен" към ОУ "Елин Пелин", като финансирането се разпредели за придобиване на озвучителна техника, издаване на комикс, предпазно облекло и други.

Подробна информация за проекта е предоставена на всички училища и други средища на познанието в Бургас.

За контакт и допълнителни въпроси: yancheva@arcfin.org


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Nablizhava-krainiyat-srok-da-kandidatstvate-za-iniciativata-Da-darim-vuzmozhnost-771332
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.