Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Ето какво наказание получи Методи, който се напи и уби приятел в катастрофа
Автор: Екип Burgas24.bg 15:02 / 25.01.2018Коментари ()1916
©
По внесен обвинителен акт на Окръжна прокуратура - Ямбол, съдът наложи наказаниe от 3 г. и 10 м. "лишаване от свобода" на Методи Т. (на 38 г., от гр.София). 

Той е подсъдим за това, че на 14.04.2014 г. на АМ "Тракия", в района на км. 282, в отсечката между паркинга до с. Кабиле, обл. Ямбол и кръстовището с път I-7 - пътен възел до с. Зимница, обл.Ямбол, в посока от гр. София за гр. Бургас, при управление на лек автомобил "Мазда" с превишена скорост - около 164 км/ч., след употреба на алкохол - с концентрация на алкохол в кръвта си 1,89 промила, нарушил правилата за движение, в резултат на което е предизвикал ПТП и по непредпазливост причинил смъртта на Камен Й. от гр.София, като деянието е извършено в пияно състояние.

Подсъдимият е лишен и от право да управлява МПС за срок от 4 години. 

Пострадалият и подсъдимият били приятели и пътували заедно в лекия автомобил, който бил управляван от Методи Т. Повлиян от употребения алкохол, водачът допуснал самостоятелно ПТП, в резултат от което пострадалият е починал.

Присъдата на Окръжен съд - Ямбол подлежи на обжалване пред Апелативен съд - Бургас.


Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Eto-kakvo-nakazanie-poluchi-Metodi-koito-se-napi-i-ubi-priyatel-v-katastrofa-771567
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.