Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Бургазлийка пита: Защо на общинския паркинг зад хотел "България" липсват задължителните по закон инвалидни места?
Автор: Екип Burgas24.bg 12:27 / 26.01.2018Коментари ()8664
© Burgas24.bg
Защо на общинския паркинг зад хотел "България" няма нито едно инвалидно място, след като по закон трябва да има три? И от кога този паркинг функционира като ВИП... защото вчера ме таксуваха 6 лева за час и десет минути.

Тези запитвания отправи бургазлийката Грета Аспарухова в сигнал до Burgas24.bg. Въпреки че е прикована към инвалидната количка, Грета е момиче с борбен дух и непрестанно се бори с нередностите както в Бургас, така и на национално ниво. 

"Редовно имам работа, свързана с институциите, които се намират в центъра. Мога ли да спирам в "Славейков", понеже там ще намеря свободно място. По закон, общинският паркинг зад хотел "България" трябва да има три инвалидни места, но няма нито едно. Току-що ме таксуваха с 6 лева и ми казаха, че инвалидни коли нямат право да спират. Ако този паркинг е преобразуван като ВИП, то нека поне да го регламентират като такъв", посочва Аспарухова.

Burgas24.bg потърси за коментар директора на ОП "Транспорт" Андрей Рунчев. Какво каза той - очаквайте след малко!


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Burgazliika-pita-Zashto-na-obshtinskiya-parking-zad-hotel-Bulgariya-lipsvat-zadulzhitelnite-po-zakon-invalidni-mesta-771695
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.