Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Гневни бургаски мамчета обявиха война на наглите шофьори
Автор: Екип Burgas24.bg 16:14 / 20.02.2018Коментари ()17221
© Burgas24.bg

Изобретателни бургаски майки най-после намериха начин да се справят с наглите шофьори, чиято запазена марка е да задръстват тротоарите, увери се Burgas24.bg. 

Както многократно сме писали, заради нарастващия проблем с паркирането в Бургас, (а и заради липсата на елементарна мисъл у някои шофьори), конфликтите между "гневни майки с колички" и водачите на автомобили са често срещано явление. Дотолкова, че са се превърнали в нарицателно за някои медии...

Далновидни представители на фейсбук групата, гордо носеща названието "Добрите мами на Бургас", намери начин не само да даде урок на наглеците на четири колела, но и да припечели някой лев.

"Прозрачни стикери за залепване на автомобилно стъкло за ядосани мамчета! Писнало ли ви е от нахални шофьори? Е време е да си намерят майстора. При интерес пишете на лично съобщение", гласи атрактивната обява, публикувана в групата.

Добрите бургаски мами обаче съвсем не са първите, които въртят търговия със стикери за автомобили. Припомняме, че друга фейсбук група наложи тази практика и буквално предизвика фурор за две години.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Gnevni-burgaski-mamcheta-obyaviha-voina-na-naglite-shofyori-776307
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.