Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Благородно! Строителен хипермаркет подпомага различни каузи в Бургас и региона
Автор: Екип Burgas24.bg 14:07 / 21.02.2018Коментари ()4940

За година и половина "Ди Ес Хоум" се утвърди като лидер в търговията със строителни материали на едро и дребно

"Ди Ес Хоум" стъпи на пазара в Бургас през лятото 2016-а година. За година и половина компанията се наложи като лидер в бизнеса със строителни материали и системи, санитария и оборудване за бани. 
Основната мисия на "Ди Ес Хоум" е да гарантира качествено и навременно обслужване, разработвайки стратегии за налагане на водещи продукти на българския пазар. Именно по тази причина строителният хипермаркет се ползва с нарастващо доверие сред строителните фирми.
Гамата от материали и продукти обхваща всички етапи в изграждането на сгради и съоръжения: груб строеж и зидария, покривни и отводнителни системи, хидроизолации, топлоизолационни системи, вътрешно и външно оформление, външни отводнителни системи и настилки, фаянс, теракота и санитарна керамика, ламинати и облицовки, интериорен дизайн - врати, тапети, осветителни тела и др. 
"Ди Ес Хоум" е представител на редица изявени марки като: "Винербергер", "Рьофикс", "Мапей", "Марисан", а от скоро и "Капарол" и "Ардекс". Освен в Бургас, има бази в Добрич, Варна, Албена и Равда. През март предстои да бъде открит нов магазин в София.
Освен, че се утвърждава като лидер в търговията със строителни материали на едро и дребно, компанията подпомага различни каузи в Бургас и региона. От години спонсорира детско-юношески формации на ПФК Нефтохимик и Звездичка, а миналата година, когато наводнението унищожи стотици къщи и учреждения, "Ди Ес Хоум" протегна ръка на бедстващите в Камено и Черни връх.
Строителният хипермаркет в Бургас е разположен на две нива върху 2000 кв.м., разпределени на различни зони. Намира се на ул. "Марица" 2А, в Северна Промишлена зона, срещу автогара Запад (бившето Ритони).
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Blagorodno-Stroitelen-hipermarket-podpomaga-razlichni-kauzi-v-Burgas-i-regiona-776471
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.