Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Разкошни тоалети и най-красивите Мис и Мисис от Черноморието приковаха погледите на най-голямото благотворително ревю на Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 17:02 / 27.02.2018Коментари ()3437
©
Черешката на вечерта бе прекрасната Златка Димитрова, която закри събитието облечена в прекрасна булчинска рокля

Плеймейтката Златка Димитрова в разкошна сватбена рокля закри събитието, събрало най-красивите Мис и Мисис по родното Черноморие - Lady's fashion trends. Благотворителното ревю събра погледите на всички присъстващи не само с прекрасните дами, но и с уникалните тоалети с които те бяха облечени.

Присъстващите на събитието в бляскавия Гранд Хотел и СПА Приморец, имаха възможност да видят официалните и спортно-елегантни облекла на бургаските дизайнери Надежда Маринова, "SALMA", "Angela Fashion Art", "Tonena", "Princes". Стайлингът на красавиците, които дефилираха на събитието, бе доверен на фризьорски салон "V.I.P. Christian of Roma" и топ гримьорката Теодора Калчева. Допълнителен блясък на събитието, придаваха ювелирните творения, част от последната колекция на "Сваровски".

За доброто настроение на гостите, грижа имаха талантливата поп певица Лидия Стаматова и очарователната водеща на събитието - Гери Дончева.

Инициатор на Lady's fashion trends за 2017г. е Йовита Георгиева - Кралица на Бургас и първа подгласничка на Мис България 2017. Събраната на благотворителното ревю четирицифрена сума, тя избра да дари на школа по спортни танци "Нефтохимик - 78", където се изявява като помощник треньор.

 

Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Razkoshni-toaleti-i-nai-krasivite-Mis-i-Misis-ot-Chernomorieto-prikovaha-pogledite-na-nai-golyamoto-blagotvoritelno-revyu-na-Burgas-777636
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.