Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Развръзката: Освободиха заложницата от Меден рудник! Пандизчията е остригал косата й, заплашил да убие майка й
Автор: Екип Burgas24.bg 15:09 / 03.03.2018Коментари ()45725
©
Снимката е илюстративна
Пребитата жена, за която Burgas24.bg единствен съобщи, че е държана в плен от бившия си приятел- затворник, вече е освободена. Току-що жертвата е била разпитана от полицията в апартамента си в блок 411. Бургазлийката все още е в шок, наплашена е и на този етап е отказала да пусне жалба срещу нападателя си.

Наши източници разкриха, че освен, че я е смазал от бой, пандизчията е остригал косата й. За да я държи в ръцете си и да е сигурен, че бившата му изгора няма да се оплаче в полицията, я заплашил, че ще убие майка й.

Въпреки това пребитата жена е категорична, че ще предприеме всички необходими мерки, за да се отърве от ужаса на преживяното. На първо време ще си изкара медицинско и ограничителна заповед. Служителите на реда са дали уверението си, че ще наблюдават района и ако биячът се върне, ще бъде арестуван на секундата.

Както съобщихме, в момента мъжът излежава присъда, пуснат е в 5-дневен отпуск. "Що за безумие е подобни индивиди, които трябва да са зад решетките, да бъдат освобождавани в отпуск, да вършат нови безчинства", коментираха днес съседи на пребитата жена.

Burgas24.bg умишлено не съобщава името на пострадалата и на този етап не публикува снимките, с които разполага, с оглед нейната безопасност! Продължаваме да следим случая!



Още по темата: общо новини по темата: 1
03.03.2018 »
Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Razvruzkata-Osvobodiha-zalozhnicata-ot-Meden-rudnik-Pandizchiyata-e-ostrigal-kosata-i-zaplashil-da-ubie-maika-i-778343
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.