Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Електрото с кампания "Учи и извън класната стая!"
Автор: Екип Burgas24.bg 12:18 / 14.03.2018Коментари ()2447
Бивши и настоящи ученици от
ПГЕЕ "Константин Фотинов":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Професионална гимназия по електротехника и електроника "Константин Фотинов" стартира кампания "Учи и извън класната стая!", която има за цел  ефективно  да подпомогне  младите хора при техния избор на професия. Ръководството на гимназията е направило график, в който е планирано учениците да посетят различни обекти и да се запознаят в реални условия, с възможностите за приложение на  специалностите, които изучават в ПГЕЕ "Константин Фотинов".      

Първото планирано посещение е на ученици избрали,  да учат специалност "Медицинска техника" в професионалната гимназия. Те  гостуваха в Медицински център II-Бургас, за да видят възможностите, с които разполага едно съвременно лечебно заведение.

Д-р Атанас Бошев, управител на лечебното заведение, запозна осмокласниците с работата на центъра и приложението на медицинската техника в реалната дейност на лекарите. Инж. Емил  Гарипов разясни на учениците моделите и техническите характеристики на медицинската техника. Децата споделиха със своите  домакини  желанието си тези срещи да се превърнат в традиция, за да може в реална среда учениците да се запознаят с приложението на специалността , която са избрали да изучават. Идеята за посещението е на ръководството на гимназията, а  целта е   да се   подпомагане кариерното развитие на  младите хора.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Elektroto-s-kampaniya-Uchi-i-izvun-klasnata-staya-780214
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.