Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Полицията с подробности за зверската катастрофа, която затвори Ришки проход
Автор: Екип Burgas24.bg 12:49 / 23.03.2018Коментари ()7189
©
Архивна снимка
Полицията в Бургас съобщи повече подробности за зверската катастрофа, която затвори Ришки проход.

Тази сутрин около 08.56 часа на 1-2 км след разклона за Камчия в района на Ришкия проход между два остри завоя по неустановени до момента причини възниква челен сблъсък между л.а. "Хонда Акорд" с варненска регистрация, управляван от 27-годишния Х.Х. от Варна и л.а. "Фолксваген Кади", с хасковска регистрация, управляван от 35-годишния К.Й. от село Сива река, област Хасково.

От катастрофата са пострадали двама души, които след разрязване на автомобилите със специализирана техника, са откарани в УМБАЛ – Бургас за преглед и оказване на медицинска помощ. По първоначални данни и двамата пострадали са контактни и са без опасност за живота.

По време на извършване на аварийно-спасителните дейности трафикът в Ришкия проход бе преустановен за около час, като малко след 10.30 ч. бе възстановен с преминаване в едното платно до приключване на огледа на местопроизшествието и отстраняване на катастрофиралите автомобили от пътната отсечка.

Към момента придвижването в Ришкия проход се осъществява с нормален ритъм.      


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Policiyata-s-podrobnosti-za-zverskata-katastrofa-koyato-zatvori-Rishki-prohod-781964
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.