Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Камбитов сподели на министър Радев намерението си за изграждане на цялостно видеонаблюдение в Благоевград
Автор: Екип Burgas24.bg 17:09 / 23.03.2018Коментари ()4191
©
Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов бе домакин на среща между министъра на вътрешните работи Валентин Радев и кметове и кметски наместници от областта. Акцентът на форума, който се проведе в зала "22 септември“ бе повишаване на сигурността, както в градовете, така и в малките населени места.

По време на срещата бе обсъдено намерението на кмета д-р Камбитов за изграждане на цялостно видеонаблюдение в Благоевград. Министър Радев поясни, че монтирането на камери е сред основните механизми, който ще намали престъпността и необходимостта от осигуряване на по-голям човешки ресурс, отговарящ  за спазването на реда.  Беше дискутирана и възможността, в случай на необходимост, да бъдат пренасочвани полицейски служители от едно място на друго.

Министър Радев и кметовете, участващи в срещата се обединиха около факта, че комуникацията между институциите е на добро ниво. Във връзка състоянието на пешеходните пътеки в Благоевград, кметът Камбитов коментира, че няма постъпили предписания, но в случай че бъдат направени такива, Общината ще изпълни всички изисквания, за да бъде подобрена пътната обстановка в града.


Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Kambitov-spodeli-na-ministur-Radev-namerenieto-si-za-izgrazhdane-na-cyalostno-videonablyudenie-v-Blagoevgrad-782053
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.