Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Приеха промените в наредбата за преместваемите обекти! Отвори ли това кутията на Пандора?
Автор: Екип Burgas24.bg 11:50 / 27.03.2018Коментари ()4684
© Burgas24.bg
Близо два часа продължиха споровете и дебатите по предложението на Димитринка Буланова за промени в наредбата за преместваемите обекти, предаде репортер на Burgas24.bg. Както съобщихме, над 30 представители на дребния и средния бизнес изпълниха залата, недоволни от това, че предложенията им дори не са били разгледани.

"Не само съм разгледала предложенията, но и съм им отговорила. Отказвам да оттегля докладната", запъна се Буланова. Като най-големи защитници на тезата й се показаха Георги Дражев и Румен Ангелов, който се изказа неподготвен и предизвика бурен смях в залата.

"Нова наредба с нови, честни правила. Тези хора ще играят по тях, ако правилата са честни", каза на свой ред Евгений Мосинов.

Кметът Димитър Николов също взе отношение по темата.

"Прекалено е дребен този бизнес, за да му създаваме нови неприятности. Тези хора трябва да са спокойни, че няма да й скимне на администрацията да им променя правилата. Призовавам ви към диалог, трябва да има баланс. Да разсеем техните тревоги, разчитам на вашата съвест", заяви Димитър Николов, а думите му бяха посрещнати с аплодисменти.

В крайна сметка предложението на Димитринка Буланова бе прието с 32 "за", което предизвика вълна от възмущение.

Какво казаха представителите на дребния и средния бизнес и какви обвинения отправиха – очаквайте в Burgas24.bg!



Още по темата: общо новини по темата: 3
27.03.2018 »
27.03.2018 »
19.12.2017 »
Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Prieha-promenite-v-naredbata-za-premestvaemite-obekti-Otvori-li-tova-kutiyata-na-Pandora-782687
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.