Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Брутално видео! Вижте как мургав индивид се опитва да вкара бургаски шофьори в беля
Автор: Стиляна Божидарова 12:08 / 09.04.2018Коментари ()49829
©
Поредно нагледно доказателство на гнусната циганска практика да се хвърлят деца пред движещи се автомобили, засне бургаски шофьор. Схемата е до болка позната и се прави с цел изнудване. Преди време Burgas24.bg публикува ексклузивен разказ на шофьор, попаднал в коварната клопка. Какво правят институциите обаче да се справят с този проблем и затварят ли си очите – преценката оставяме на вас.

Сценарият винаги е един и същ. Докато шофираш, пред колата ти изненадващо изскача лице от ромски произход – в повечето случаи дете, тласнато от по-възрастен индивид от махалата. Следват заплахи с полиция, циганите се събират на тумби и започват да извиват ръцете на шофьора за пари. Макар че няма никаква вина, той е принуден да плати, за да си тръгне жив.

Същото е щяло да се случи и с автора на клипа. Само неговата съобразителност и адекватна реакция го е спасила от лапите на мургавите изнудвачи. Burgas24.bg публикува разказа му без редакторска намеса:

Пазете се, цигани карат децата си да се хвърлят пред коли. Това е интеграцията им... Забелязах от далеч едното цигане да подскача като спринтьор на място. С наближаването ми реши да се спуска , но дръпнах в ляво и намалих и вероятно се отказа, защото щях да успея да спра докато дойде. Ако карах в дясната лента и с по-висока скорост, цигането щеше да е на място, а аз може би с белезници. Когато се отказа да се хвърля, загледах реакцията на мангала с него (може би баща му) започна да му ръкомаха и да му се кара, може би защото се отказа... Бях чувал само истории, че правят такива неща, но ето че ми се случи и на мен.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Brutalno-video-Vizhte-kak-murgav-individ-se-opitva-da-vkara-burgaski-shofyori-v-belya-784909
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.