Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Гледката е потресаваща! Бетонен електрически стълб се строполи върху кола!
Автор: Екип Burgas24.bg 12:32 / 07.05.2018Коментари ()2366
©
Електрически стълб е паднал и премазал автомобил в Пловдив. Днес екипи на електроснабдителното дружество отстраняваха повредите в останалите без ток домове. Инцидентът се е станал снощи към 19.30 на улица "Порто Лагос" в квартал "Кършияка". Сигналът е подаден на телефон 112 от човек, живеещ наблизо.

"Аз подадох, защото живея в съседната кооперация на четвъртия етаж и чух едно тупане, погледнах и видях, че е паднал стълбът. Ако имаше човек, щеше го убие сигурно", разказа Христо Георгиев.

На мястото пристигат полиция, пожарна и екипи на електроразпределителното дружество, които отцепват района. Близо три часа продължават дейностите по вдигането на стълба, който премазва един автомобил и удря странично друг. Собствениците са категорични, че ще търсят правата си за възстановяване на щетите.

"Да, ще имам претенции, към ЕВН евентуално, защото стълбът е техен, а аз го заварвам върху моята кола", обясни Георги Вълчинов.

От електроразпределителното дружество потвърдиха за БНТ, че стълбът е тяхна собственост. Те са започнали проверка, но по първоначална информация паднал голям клон върху проводниците е причинил инцидента. Относно претенциите, които собствениците на пострадалите автомобили ще предявят, от енергийното дружество заявиха, че ще бъдат разгледани.


Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Gledkata-e-potresavashta-Betonen-elektricheski-stulb-se-stropoli-vurhu-kola-789744
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.