Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Полиция и прокуратура се задействаха по случая с тормоза в бургаските храмове
Автор: Стиляна Божидарова 16:44 / 17.05.2018Коментари ()11680
© Burgas24.bg
Бургаската районна прокуратура и служители на Първо районно управление – Бургас се задействаха след репортаж на Burgas24.bg. В него ви показахме за ужаса, на който са подложени служителите и свещениците на бургаските храмове от бившата учителка Кирикиция Щерева.

Както съобщихме, бургазлийката заплашва всеки, който й се изпречи пред погледа, че ще го залее с киселина. Без каквато и да е причина жената обижда църковните служители и кълне децата им да умрат.

Наша проверка установи, че служители на Първо районно управление – Бургас вече са образували преписка и е разпоредено да бъде извършена незабавна проверка. Бургаската районна прокуратура също се е сезирала по случая и очаква резултатите от проверката, които би трябвало да са готови до края на тази седмица.

Ако се установи, че Кирикиция страда от психически проблеми, ще бъде приета в Центъра за психично здраве в Бургас, където ще й бъде приложено адекватно лечение. В случай, че бургазлийката е здрава, ще бъде подведена под отговорност за действията си.




Още по темата: общо новини по темата: 1
16.05.2018 »
Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Policiya-i-prokuratura-se-zadeistvaha-po-sluchaya-s-tormoza-v-burgaskite-hramove-791748
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.