Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Само в Burgas24.bg: Грозен скандал в бургаски автобус! Контрольор се разкрещя на 13-годишно момиче и му взе картата
Автор: Стиляна Божидарова 09:25 / 25.05.2018Коментари ()105732
© Burgas24.bg
Нов скандал в градския транспорт потресе бургазлии, научи Burgas24.bg. Той идва само две седмици след екшъна, който се разигра в автобус Б1 и завърши с глоби за контрольорките на "Бургасбус". Този път потърпевша от изблиците на проверяващите се оказа 13-годишната Никол С.

След празничното шествие по случай 24-и май момиченцето се качва на автобус 71 в посока Долно Езерово. То чекира картата си за градския транспорт, но вижда, че е празна, затова приготвя пари за билет. През цялото време държи сумата в ръката си, но кондукторката го подминава и се настанява на една от седалките. В този момент в автобуса се качва контрола, която тутакси се нахвърля върху шестокласничката.

Проверяващият започва да крещи на детето, обвинявайки го, че се вози гратис. Към него се присъединява и кондукторката, която не намира никаква вина в себе си и също се нахвърля върху Никол. Този път обаче никой не се намесва в спора и двамата набират още повече смелост да издевателстват над ученичката.

"Мъжът започнал да й крещи и я попитал – къде живееш, в блокчетата ли? Първоначално й казал, че глобата е 10 лева, след което се обърнал и заявил, че е 20 лева. За капак й е взел картата за транспорт без каквото и да е обяснение. Това е недопустимо поведение спрямо малолетно лице. Не можаха ли да се свържат с мен, веднага щях да реагирам", разказа пред Burgas24.bg майката на детето. Тя не вярва, че ще се вземат мерки, дори и да пусне жалба, затова разчита на съдействие от медиите.

"Когато слезе от автобуса, плачеше – беше силно засрамена. Шокът й беше толкова голям, че чак вечерта ми каза, че са й взели картата. Недопустимо е някакви идиоти, които се страхуват да не им изстине мястото, да крещят на едно дете. Не я защитавам, защото съм й майка, а защото я познавам и знам, че през ум няма да й мине да пътува гратис. Единственото, което искам е тези хора да върнат картата на дъщеря ми и да се вземат мерки, да няма подобни издевателства и над други деца", каза още бургазлийката.



Още по темата: общо новини по темата: 6
28.06.2018 »
27.06.2018 »
10.06.2018 »
25.05.2018 »
09.05.2018 »
08.05.2018 »
Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Samo-v-Burgas24bg-Grozen-skandal-v-burgaski-avtobus-Kontrolyor-se-razkreshtya-na-13-godishno-momiche-i-mu-vze-kartata-792953
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.