Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Спретнаха ли скулптурите в Морската градина? Ще разберем на сесията на ОбС-Бургас в края на месеца
Автор: Екип Burgas24.bg 15:19 / 12.06.2018Коментари ()2504
© Google
Общинският съветник и председател на Постоянната комисия по туризъм към Общинския съвет Живко Табаков отново поставя темата за състоянието  на скулптурите в Морската градина. На предстоящата сесия на местния парламент той очаква отговор дали е актуализиран  списъкът на творбите, възстановени ли са липсващите табелки и премахната ли е растителността около тях.

Друг въпрос, който независимият общински съветник поставя е каква е стойността на дейностите по фундирането, липсващите детайли и плесента, обхванала скулптурите.

Brugas24.bg припомня, че след докладна записка на Табаков бе сформирана работна група, която да се заеме с разрешаването на горепосочените проблеми по скулптурите в Морската градина. На 16 март се проведе съвместно заседание на Комисиите по туризъм, устройство на територията и култура, след която бе решено до края на април да бъде актуализиран регистърът на скулптурите в Морската градина, да се възстановят липсващите табелки и да бъде подрязана избуялата растителност около скулптурите. Поставен бе срок до края на май да бъдат остойностени дейностите по фундирането, липсващите детайли и плесента, обхванала скулптурите. 


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Spretnaha-li-skulpturite-v-Morskata-gradina-Shte-razberem-na-sesiyata-na-ObS-Burgas-v-kraya-na-meseca-796428
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.