Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Борислав за жестокото убийство на сестра си: Пиеше от 16-годишна, много пъти я връщах от онзи свят!
Автор: Екип Burgas24.bg 17:54 / 21.06.2018Коментари ()22931
© Burgas24.bg
"Наричах я пияна свиня, това не значи, че не я обичах. Напиваше се от 16-годишна и ставаше много агресивна. Имаше цироза, много пъти съм я връщал от онзи свят". Това каза в съдебна зала Борислав Стоянов, обвинен за жестокото убийство на сестра си Десислава, потресло Созопол, предаде репортер на Burgas24.bg.

В момента се гледа мярката му за неотклонение, а на заседанието едрият мъж смени няколко различни емоции и изражения, минавайки от едната крайност в другата. Докато прокурорът четеше обвинителния акт, Борислав се смееше ехидно. По време на своето изказване пред съдията обаче Стоянов започна да подсмърча и да се олюлява.

"Каквото и да кажа, нищо няма да я върне. Твърденията на прокурора, че умишлено и жестоко съм умъртвил сестра си, са лъжа. Тя се качи горе, олюлявайки се, беше мъртво пияна. Разменихме си остри реплики, аз я блъснах да се връща горе. Последните дни всякакви хора дават определения за мен, без да ме познават. Но аз обичах сестра си. Преди време лично й спасих живота, като я закарах в "Бургасмед“ мъртвопияна“, започна с откровенията Борислав, който е реабилитиран след присъда за друго престъпление.

По думите му, в стаята на сестра му имало множество бутилки, някои от които счупени, други пълни с алкохол. Според него именно заради цирозата, жлъчката на Десислава се пръснала.

"Още преди 20 години страдаше от некроза на черния дроб заради алкохола. Това е по-страшно дори от цирозата. Тогава едва я спасиха, много пъти съм я връщал от онзи свят. Извиках я в Созопол, за да й помогна, не, за да я убия. Исках докато държи ръчичката на 3-годишното ми дете, да се осъзнае и да спре да пие“, категоричен е обвиняемият.

В съдебната зала той се отрече от показанията, дадени пред полицията и поиска да излезе на свобода, за да се грижи за семейството си.

Прокурор Андрей Червеняков обаче разкри, че направената аутопсия ясно доказва, че смъртта е настъпила вследствие на удари с тъп предмет – юмрук или ритник, довели до разкъсване на черния дроб и жлъчката. В крайна сметка Бургаският окръжен съд остави Борислав Стоянов в ареста.

Вижте какво още каза прокурор Андрей Червеняков!




Още по темата: общо новини по темата: 12
06.01.2022 »
22.07.2020 »
18.09.2019 »
04.02.2019 »
15.11.2018 »
15.11.2018 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница
Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Borislav-za-zhestokoto-ubiistvo-na-sestra-si-Pieshe-ot-16-godishna-mnogo-puti-ya-vrushtah-ot-onzi-svyat-798296
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.