Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Ментета на Nike, Adidas и Dior заляха родното Черноморие
Автор: Екип Burgas24.bg 12:01 / 22.06.2018Коментари ()5880
©
Архивна снимка
Ментета на Nike, Adidas и Dior заляха родното Черноморие. Вечера  служители от Районно управление – Несебър извършли проверка в магазин за дрехи, разположен пред хотел "Авлига" в Слънчев бряг, стопанисван от 46-годишната И.К.

Униформените констатирали, че за продажба се предлагат артикули /текстилни изделия/ от търговските марки "Hugo Boss", "Nike", "Adidas" и "Polo", без съгласието на притежателя на изключителното право. Иззети са общо 226 различни по вид текстилни изделия. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Несебър.

Служители от Районно управление – Приморско извършили проверки и в два търговски обекта - магазини за дрехи, разположени на улиците "Черно море" и "Лазурен бряг" в Приморско, стопанисвани от 36-годишния Д.Д. от Нова Загора и 41-годишния Й.И. от Бургас.

Проверките установили, че за продажба се предлагат артикули /чанти / от търговските марки "Georgio Armani", "Lacoste", "Dolce&Gabana", "Prada", "Guess", "Gucci", "Armani", "Calvin Кlein", "Dior", "Givency" и "Philipp Plein", без съгласието на притежателите на изключителното право. Иззети са общо 126 различни по вид чанти. Работата по случаите продължава от служители на Районно управление – Приморско.


Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Menteta-na-Nike-Adidas-i-Dior-zalyaha-rodnoto-Chernomorie-798429
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.